Po odbyciu kilku wycieczek na szroty w Krakowie muszę powiedzieć że nie znalazłem niczego czego szukałem i teraz prośba jakie sklepy w KRAKOWIE polecacie do zakupu dupereli (schowki, klamki czy przyciski) jeśli macie adresy lub numery telefonów czy adresy e-mail to PISZCIE
Co prawda nie szrot tylko normalny sklep, kupowałem zamiennik grilla do O1 i kobieta konkretna tzn. znalazła tańsze rozwiązanie, zamówiła, zadzwoniła jak część przyszła, więc mogę polecić.
Kraków ul. Kijowska 66
tel. 12 633 06 69
czynne pon - pt 9-17 sb 9-13
KRAK-MOTO Link tutaj
al. 29 Listopada 130,
31-406 Kraków,
tel./fax (12) 415-88-55
Godziny otwarcia: Pn.-Pt. 8.00 - 19.00 / Sob. 8.00 - 14.00
Polecam firmę. Mega doświadczenie zarówno szefa jak i pozostałych pracowników. Doradzą/odradzą/pogłówkują...skodziarze z pasją. Mają jeszcze chyba 2 pkt w KrK.
KRAK-MOTO Link tutaj
al. 29 Listopada 130,
31-406 Kraków,
tel./fax (12) 415-88-55
Godziny otwarcia: Pn.-Pt. 8.00 - 19.00 / Sob. 8.00 - 14.00
Polecam firmę. Mega doświadczenie zarówno szefa jak i pozostałych pracowników. Doradzą/odradzą/pogłówkują...skodziarze z pasją. Mają jeszcze chyba 2 pkt w KrK.
Mega - Megą, ale ceny mają też 2xMega niż na Mogilskiej!
Nic dodać - nic ująć...
Mega - Megą, ale ceny mają też 2xMega niż na Mogilskiej!
Z cenami to naprawdę różnie bywa jedne rzeczy są tańsze tu a drugie tam . Ja zawsze przed zakupem dzwonie do paru sklepów i dopiero po rozeznaniu cen jadę na zakupy . Dodam że robiłem zakupy i na Mogilskiej na alejach na Obrońców Modlina a często i gęsto najtaniej kupowałem w sklepie wv na Dywizjonu
Dokładnie, ceny mogą się różnić i każdy i tak sam końcowo podejmuje decyzję. Ja kupuję tjw, bo z racji stałego kontaktu udało mi się rabacik wydreptać już i nawet zacząłem dowiadywać się czy coś dla OCP by też się udało :diabelski_usmiech Czas pokaże :twisted:
Ja kupuję tjw, bo z racji stałego kontaktu udało mi się rabacik wydreptać już
Jak do tej pory sprzedawcy na Alejach , Obrońców Modlina ,Dywizjonu zawsze dawali mi rabacik i nie miało to nic wspólnego z wlepą OCP . 10% rabat bez problemu może udzielić każdy sprzedawca
Komentarz